Φρεσκάδα και νοστιμιά κατευθείαν στο σπίτι σας με 10% έκπτωση!


Συνάδελφοι, ο Προμηθευτικός & Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Αττικής  σε συνεργασία με  την  εταιρεία  klaoudatosfoods η οποία δραστηριοποιείται στην διανομή κατεψυγμένων προϊόντων κυρίως με την επωνυμία bofrost  εξασφάλισε για τα μέλη του ειδικές
εκπτώσεις και τιμές στα είδη που διακινεί με το σύστημα πόρτα - πόρτα. 

Έτσι η εταιρεία klaoudatosfoods  θα παρέχει στα μέλη του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αττικής:
 
 1.  Έκπτωση στις τιμές των προϊόντων της  10 %  όπως αυτές αναφέρονται:
           α. στον επίσημο κατάλογο
           β. στο επίσημο site www.bofrost.gr
 
     Η έκπτωση δεν ισχύει για τις επίσημες εκπτώσεις και προσφορές της εταιρείας

2.   Επιπλέον εκτός από τις επίσημες προσφορές και εκπτώσεις , ανά καιρούς θα παρέχονται ειδικές πρόσφορες μόνο για τα μέλη του Συνεταιρισμού

3 .  Για την πρώτη παραγγελία δεν θα ισχύσει η ελάχιστη. παραγγελία των 15 ευρώ για παράδοση στο σπίτι.
Οι όροι παράδοσης ισχύουν όπως αναφέρονται στο επίσημο site της εταιρείας www.bofrost.gr
 
Για να πάρετε την έκπτωση επικοινωνήστε με τον Συνεταιρισμό στο 210 5245210  ώρες 09:00 έως 15:00 προκειμένου να σας δώσουμε τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε στην πρώτη σας αγορά.
 
 

Η σελίδα  bofrost. στο facebook

Ακαταμάχητοι πειρασμοί και καινούριες γεύσεις, διαλέξτε ανάμεσα από κλασικά αγαπημένα ή νέες σπεσιαλιτέ. Τα προϊόντα με την ένδειξη «νέο» είναι καινούρια προϊόντα ενώ με τις λέξεις «πάλι κοντά σας» είναι δημοφιλή εποχιακά προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα ξανά λόγω μεγάλης ζήτησης.

Πειραματιστείτε και δοκιμάστε καινούρια πιάτα ή παλιά αγαπημένα και κλασικά. Παγωτά, λαχανικά, ψάρια και κρέατα, έτοιμα πιάτα και γλυκά, είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις επιθυμίες.

Εσείς απλά καθίστε αναπαυτικά και ξεφυλλίστε τον κατάλογό μας και για τα υπόλοιπα θα σκεφτούμε εμείς…

 

 Η  bofrost* είναι η Νο 1 εταιρία διανομής άριστης ποιότητας φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων  στην Ευρώπη και λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1993. Η πώληση γίνεται κατ´ευθείαν στον τελικό καταναλωτή και η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά καταψύκτες κατ´ ευθείαν  στο σπίτι σας και έτσι δεν διακόπτεται ποτέ η πολύτιμη “αλυσίδα ψύξης”.

Όλα τα προϊόντα bofrost* προέρχονται από ελεγχόμενες και εγγυημένες καλλιέργειες σε 32 χώρες του κόσμου και καταψύχονται άμεσα ώστε να φτάσουν στον τελικό καταναλωτή με όσον το δυνατόν περισσότερες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Στην bofrost* διασφαλίζουμε την καλή ποιότητα και ασφάλεια, εγγυόμαστε καμία χρήση τεχνητών ουσιών, καμία χρήση ενισχυτικών γεύσεων και υδρογονομένων λιπαρών και αυστηρούς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την εκτροφή, την αλιεία μέχρι και την επεξεργασία των τροφίμων.

Η ιστορία επιτυχίας της οικογένειας bofrost* δεν θα μπορούσε όμως να γραφτεί χωρίς τους υπαλλήλους της που σχετίζονται με τις αξίες και τους στόχους της εταιρείας και που πραγματικά κάνουν τη δουλειά τους με πάθος και εσάς για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.

Related

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 7479988308479900836

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 5245210 fax 2105245288 email:synetelas2011@gmail.com & info@synetelas.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

item