Προσφορά για διακοπές στον Μώλο της Σκύρου


Προσφορά για διακοπές στον Μώλο της Σκύρου  για τα μέλη του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αττικής και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού μπορούν να καλούν στο 210 5245210 για περαιτέρω ενημέρωση.

Το Γιασεμί είναι χτισμένο σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Σκύρου, το Μώλο.Το συγκρότημα, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι από νέους ανθρώπους, αποτελείται από μία μεζονέτα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα, τρία μονόχωρα διαμερίσματα χωρητικότητας 4 ατόμων, τἐσσερα μονόχωρα διαμερίσματα χωρητικότητας 3 ατόμων και ένα δίκλινο δωμάτιο.

Συνδυάζει αρμονικά την αυθεντική νησιώτικη αρχιτεκτονική, με την προνομιακή του τοποθεσία κοντά σε τρεις παραλίες, καθώς και την εκπληκτική θέα στην όμορφη Χώρα της Σκύρου, προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες ένα μοναδικό προορισμό για όμορφες διακοπές στο μαγευτικό αυτό νησί των Σποράδων.

Το κατάλυμα απέχει 300 μ. από την παραλία του Μώλου με την χρυσαφένια αμμουδιά, όπου εκεί θα βρείτε εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, beach-bars που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Επίσης στα 300 μ. θα βρείτε την παραλία ‘’Γυρίσματα’’ με τα πεντακάθαρα νερά και την απέραντη αμμουδιά.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ,τα ‘’Πουριά’’. Στα 200μ. βρίσκεται φούρνος /καφετέρια.

Η χώρα της Σκύρου με τα γραφικά σοκάκια και τα κατάλευκα σπίτια της απέχει μόλις 2 χλμ από την μονάδα μας.

Η Λιναριά, το λιμάνι της Σκύρου, απέχει 12 χλμ και το Αεροδρόμιο 10 χλμ.

Προτεραιότητα μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας.
Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε!


 





Related

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 7369563337000770145

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 5245210 fax 2105245288 email:synetelas2011@gmail.com & info@synetelas.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

item