«Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN»




Αγαπητά μέλη,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο πρόγραμμα «Άμεση Ιατρική Βοήθεια της INTERAMERICAN» που εξασφάλισε ο Συνεταιρισμός μας αποκλειστικά για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας στην αποκλειστική τιμή των 20 € ετησίως για όλη την οικογένεια, προσφέροντας στους αγαπημένους σας άμεση αντιμετώπιση στα επείγοντα περιστατικά.
Στις δύσκολες περιπτώσεις ενός προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος, μακριά από τη μόνιμη κατοικία σας, η INTERAMERICAN, μέσω του αποκλειστικού προγράμματος που προσφέρεται στα μέλη του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής και στις οικογένειες αυτών, βρίσκεται κοντά σε εσάς και φροντίζει να αντιμετωπιστεί κάθε επείγον περιστατικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.
Η Γραμμή Υγείας 1010 είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Εξειδικευμένοι γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σας προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες.
Ο στόλος της INTERAMERICAN, ο οποίος περιλαμβάνει ασθενοφόραελικόπτερα και αεροπλάνα, αναλαμβάνει μετά από ιατρική έγκριση, την ασφαλή και υπεύθυνη υγειονομική μεταφορά σας στην πλησιέστερη ενδεδειγμένη νοσηλευτική μονάδα. Επιπλέον, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει την οργάνωση και τα έξοδα για τον επαναπατρισμό των μη παθόντων μελών της οικογένειάς σας, που σας συνοδεύουν.
Οι υπηρεσίες της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας παρέχονται στην Ελλάδα και σε 165 χώρες παγκοσμίως, ανάλογα με το πρόγραμμα της επιλογής σας.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Προμηθευτικού & Καταναλωτικού
Συνεταιρισμού Αστυνομικών Αττικής

Related

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ. 7116491140676763090

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 5245210 fax 2105245288 email:synetelas2011@gmail.com & info@synetelas.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

item