Ομαδικό πρόγραμμα ασφάλειας υγείας INTERAMERICAN.Αγαπητέ ασφαλισμένε,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης του <<ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.>> που αποτελεί ένα επιπλέον προνόμιο που εξασφάλισε ο Συνεταιρισμός μας, στα πλαίσια της προσπάθειας για αναβάθμιση των ωφελημάτων που συνεπάγεται η συμμετοχή σας στο Συνεταιρισμό.

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε σε συνεργασία του Συνεταιρισμού μας με την INTERAMERICAN, τον κατ΄εξοχήν <<συνεργάτη επιλογής>> και στον τομέα <<Ομαδικών Ασφαλίσεων, μέλος του πανευρωπαϊκού οργανισμού ACHEA.

Στόχος της παροχής είναι να συμβάλλει στην προστασία την δική σας αλλά και της οικογενείας σας και να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις οικονομικές δυσχέρειες που πιθανόν να δημιουργηθούν από απρόοπτα περιστατικά.

Για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την πολύτιμη παροχή της Ομαδικής Ασφάλισης για το δικό σας όφελος ,επισυνάπτεται μία συνοπτική και περιεκτική περιγραφή των καλύψεων σας καθώς και το τι απαιτείται ,για να κάνετε σωστή χρήση τους κάθε φορά που θα χρειασθεί.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτό το έντυπο είναι ενημερωτικό και σε καμία  περίπτωση δεν υποκαθιστά το συμβόλαιο το οποίο έχει υπογράψει ο Συνεταιρισμός σας με την ΙΝΤΕRAMERICAN και το οποίο αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την ερμηνεία οποιουδήποτε θέματος σχετικού με την ασφάλιση.


Φιλικά,

Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων

Ζωής & Υγείας

Τηλ Συνεταιρισμού  210 5245210

Related

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 561762230713990530

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: 210 5245210 fax 2105245288 email:synetelas2011@gmail.com & info@synetelas.gr

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συγχρονη Αστυνομια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

item